clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
2
4
6
7
9
11
13
14
16
18
20
22
23
25
27
28
29
30

BikePlaza

Weersverwachting
Zevenhuizen
Weeronline.nl - Meer weer in Zevenhuizenweeronline.nl Altijd jouw weer

Team NKstart

In 2018 staan er een 3-tal team evenementen op het programma waarbij er een of meer teams van TC Zevenhuizen zullen worden ingeschreven, tw :

- Toercup 2.0  -  5 mei

- 24-uur van Zandvoort  - 16 & 17 juni

- NCK - Nederlands Club Kampioenschap  -  eind september

Toercup 2.0

Als eerste staat de opvolger van het NK-Toerfietsen op de kalender. Op zaterdag 5 mei nemen toerfiets verenigingen het tegen elkaar op om over een onbekend traject en afstand zo veel mogelijk je vooraf opgegeven gemiddelde te fietsen. Natuurlijk zonder hulpmiddelen zoals een kilometerteller, telefoon of horloge. In 2015 werd TC Zevenhuizen hierbij Nederlands Kampioen.

Het sterrenteam gaat zijn titel verdedigen en er zijn nog een paar plaatsen vrij. Heb je zin om mee te gaan naar Papendal geef Andre een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12165699 . Bij 10 deelnemers of meer wordt het team gesplitst in 2 teams. Er kunnen meerdere teams per vereniging meedoen. 

Kijk voor alle info op hollandclassic.nl 

 

24-uur van Zandvoort

In 1985 werd het racecircuit van Zandvoort voor het laatst aangedaan door de Formule 1. Toen met Niki Lauda in zijn McLaren als winnaar. Wellicht dat Max Verstappen zich over enkele jaren tot winnaar mag laten kronen, maar tot die tijd is Zandvoort het domein van andere auto's én van de racefiets! De racefiets zal je denken? Ja want op 16 en 17 juni 2018 kan jij ook fietsend meedoen aan de 24-uursrace: de 6e Cycling Zandvoort. Geen wedstrijd, wel een prestatietocht.
Je kunt in je eentje meedoen (maar of je dat moet willen?) of in teamverband (aan te bevelen). Keuze is er tussen de 24 uursrace en de 6 uursrace. 

Al kletsend bij een koffiestop in Haarzuilen was er al snel een aantal TCZ-ers geïnteresseerd om deel te nemen. Zes mannen tot op heden die de 24 uur rijden. Samen met onze voorzitter (Adrie doet ook mee) kwamen we op het idee om te kijken of er meer TcZ-ers mee willen doen. Des te meer zielen des te meer vreugd!

Bij voldoende belangstelling maken we er een mooi TCZ'80-evenement van met meerdere teams. We hebben al een optie genomen op een heuse TC Zevehuizen 80 Pitbox. Daar waar de verzorging plaatsvindt en 'bijgetankt' kan worden. Dat maakt de nacht doorkomen een stuk comfortabeler.

Wil je met TcZ80 meedoen? Mail dan zo spoedig mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt alvast een team zelf formeren, maar geef je ook op als je nog geen team hebt geformeerd. We gaan dan gezamenlijk kijken hoe we de teams indelen. Wij denken momenteel aan teams van 4 personen, maar andere aantallen zijn mogelijk. Man, vrouw, snel of wat minder snel. Maakt niet uit, daar houden we bij de indeling eventueel rekening mee.

Wat kost het?
Per persoon is het inschrijfgeld 50 euro voor de 24 uur en 35 voor de 6-uursrace. Die zijn voor eigen rekening. Bij voldoende deelnemers namens TCZ (10 of meer) zijn de kosten voor de pitbox op rekening van de vereniging.

Meer info?
Op www.cyclingzandvoort.nl vind je meer informatie en sfeerbeelden. Uiteraard mag je het vermelde E-mailadres (Adri van Bommel) ook mailen voor vragen of één van ons zessen aanspreken.
Gegroet namens Steven Steenbergen, Dennis van Ringelenstein, Arjan Dijkhuizen, Adrie Franken, Jelle Niewold en Adri van Bommel.
 
 
 
Nederlands Clubkampioenschap
 
nck10
 
Het Nederlands Clubkampioenschap in september is nog een eind weg, maar dit jaar willen we eerder beginnen met trainen en nog beter beslagen ten ijs te komen op de meest prestigieuze wedstrijd van het seizoen.
 
Wil je ook mee-trainen in ploegverband meldt je aan voor de app-groep via de clubtelefoon 06-101012012
 
 
 

groterivierenZaterdag 25 augustus staat onze volgende toertocht op de agenda :

" De Grote Rivierentocht" 

afst: 60, 120 en 170 km  Volledig Uitgepijld

Klik hier om direct in te schrijven

Dit en meer op BikePlaza:

facebook onsite

TCZ80 Instagram