bannertcz80

1980 - 2020 2021... Hoera, de toerclub bestaat dit jaar 40 41 jaar! Hang de vlaggetjes aan je fiets. Feliciteer elkaar en vooral de leden die het (bijna) 40 jaar met elkaar hebben volgehouden en nog steeds op de fiets zitten, zoals Arend Eindhoven, Arie van Bergen, Addy van Bergen, Bram van Wensum. Speciaal voor dit jaar is er een feestcommissie in touw gezet om het extra feestelijk te maken. Ze presenteren met trots de volgende onvergetelijke feestelijke activiteiten. Zet ze maar alvast in je agenda!

Update: Het jubileumprogramma is inmiddels al twee jaar door Corona geveld. De Jubileumtocht vindt in afgeslankte vorm plaats op za 18 september. Het grote jubileumfeest wordt nader bepaald.

Zaterdag 18 september 2021

De Jubileumtocht

De alternatieve jubileumtocht staat in het teken van Zevenhuizen. We fietsen samen langs de volgende Zevenhuizen. Krijg jij ze op de foto?

 1. Zevenhuizen, ons thuis honk!
 2. Zevenhuizen, Oude Ade, langs de Zevenhuizervaart nabij Leiden 
 3. Zevenhuizen, boven Amersfoort
 4. Zevenhuizen, straat in Werkendam
 5. Zevenhuizen, nabij Willemstad

We sluiten de jubileumtocht gezellig samen af in onze eigen Zevenhuizen met een BBQ. Je kunt de volgende afstanden fietsen. Spelregel is om op Strava zoveel mogelijk het cijfer 7 te krijgen:

 • Groen 107 km - 3 keer Zevenhuizen
  Je vertrekt rond 13:00 uur en je fietst langs Zevenhuizen #2.
 • Blauw 187 km - 3 keer Zevenhuizen
  Je vertrekt rond 11:00 uur en je fietst langs Zevenhuizen #3.
 • Rood 287 km - 5 keer Zevenhuizen
  Je vertrekt rond 7:00 uur en je fietst langs Zevenhuizen #3. #4 en #5.

Alle afstanden vertrekken bij de Roeibaan. Klik hier voor de voorlopige routes in Google Maps. Let op: de vertrektijden zijn verschillend zodat we proberen om 19:00 uur tegelijk bij de BBQ aan te komen.

Voor de BBQ, de foerage, en de koffie onderweg vragen we een eigen bijdrage van max € 25,-

Ik kan me voorstellen dat jouw agenda er inmiddels anders uit ziet. Daarom vragen we je onderstaand inschrijfformulier aan te passen als jouw voorkeuren zijn gewijzigd. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag reactie voor 4 september.

Via dit formulier kun je aan- of afmelden voor deze heroïsche rit.

jubileumrit

Een zaterdag nader te bepalen:

Het Jubileumfeest

Op een nader te bepalen zaterdagavond, als alles weer kan, wordt het feest der feesten gehouden. Een clubfeest die alle andere feesten van de afgelopen 40 jaar gaat overtreffen. Herinneren jullie de andere feesten in La Baraque nog, zoals de nieuwjaarsborrels, de Kreder Klassiekers, de ALV’s en de vroegere familiefeesten? Daarom dus ook dit feest in ons “clubgebouw”.

Naast het jubileum toerfietsen in mei met het gezicht strak vooruit en soms wat platte verhalen op de fiets over bloemetjes en bijtjes, willen we het als toerclub van Zevenhuizen en omstreken extra gezellig maken op ons jubileumfeest! Elk clublid is welkom, inclusief aanhang!

94c4b204aaa5506fa846877045a73995

Het Jubileumboek

Als cadeau voor 40 jaar TCZ'80 willen we voor alle leden een jubileumboek laten drukken. Dit boek willen we tijdens de ALV begin 2021 uitdelen. Het wordt een hoogkwaliteit fotoboek met harde kaft voor met 40 jaar clubgeschiedenis. Foto's, verhalen, (oud) leden, heroïsche ritten, en géén advertenties. Hiervoor is geld nodig. Aangezien het een cadeau is voor alle leden, willen we geen vast eigen bijdrage voor het fotoboek vragen. We vragen wel om sponsoring. Daarom willen we een eigen bijdrage vragen. Het staat jullie vrij om een eigen bijdrage te storten voor de drukkosten van het jubileumboek.

Een vrije bijdrage kan gestort worden op iban NL65RABO0375063838 te name van "TC Zevenhuizen 80"

Sterke verhalen

40 jaar op de fiets. Dat is een ongelooflijke bron voor sterke verhalen. Verhalen die we in een jubileumjaar graag met elkaar willen delen. Daarom zijn we op zoek naar onze mooiste verhalen. Heb jij een herinnering van een gebeurtenis bij de toerclub die jij nooit meer zult vergeten? Vind jij het de moeite waard om dit verhaal met ons te delen? Deel dit dan alvast met de jubileumcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien te groot gebruik Wetransfer) en wie weet komt jouw verhaal, wellicht in een creatieve vorm, terug in het jubileumjaar.

 

Samen maken we er een onvergetelijk feestelijk jaar van!
Namens de jubileum commissie
Ton, Dennis, Jeroen, Erik en Geert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.