bannertcz80

1980 - 2021... Hoera, de toerclub bestaat dit jaar 40 jaar! Hang de vlaggetjes aan je fiets. Feliciteer elkaar en vooral de leden die het (bijna) 40 jaar met elkaar hebben volgehouden en nog steeds op de fiets zitten, zoals Arend Eindhoven, Arie van Bergen, Addy van Bergen, Bram van Wensum. Speciaal voor dit jaar is er een feestcommissie in touw gezet om het extra feestelijk te maken. Ze presenteren met trots de volgende onvergetelijke feestelijke activiteiten. Zet ze maar alvast in je agenda!

Zaterdag 18 september 2021

De Jubileumtocht

Op een nader te bapelen zaterdag, als alles weer kan, wordt er een toertocht der toertochten georganiseerd. Een clubtocht dat al onze andere tochten van de afgelopen 40 jaar gaat overtreffen, zoals De Kreders Klassiekers, De Omlopen van Rotterdam, De Grote Rivierentochten, Arend’s Amsteltochten, en zelfs de IJsselmeer Challenges. Het wordt een onvergetelijke tocht door het minder bekende Zeeuwse landschap, dwars door de drie landen Frankrijk, België en Nederland. Het wordt een tocht die je van Duinkerke, via Knokke en Renesse naar Zevenhuizen brengt, waarbij je het landschap langzaam ziet veranderen. Een tocht in opzet gelijk aan Diekirch-Valkenswaard of Mendig-Budel, maar dan met meer zee en minder hoogtemeters. Dat in combinatie met een variërende verzorging die je van jouw toerclubgenoten gewend bent.

afstanden

Er kunnen drie afstanden gereden worden:

  • 2 keer 40 jaar is… 80 km!
    Dit wordt een rondje richting het zuiden waar de andere fietsgroepen zich bevinden. Bij voldoende animo vertrekken we aan het eind van de zaterdagmorgen naar Zeeland, waarna we in de namiddag terug fietsen. Heb je geen zin in een overnachting maar wel zin in een jubileumtocht? Rijd dan (gratis) met deze groep mee.
  • 4 keer 40 jaar is… 160 km!
    Voor deze uitdaging vertrekken we de dag van tevoren in de namiddag met de bus naar België, alwaar een pastamaaltijd en een (gedeelde) hotelkamer op je wacht. De volgende ochtend, na een uitgebreid ontbijt, vertrekken we richting huis.
  • 7 huizen keer 40 jaar is… 280 km!
    Voor deze heroïsche tocht vertrekken we de dag van tevoren in de namiddag met de bus naar Frankrijk, alwaar een pastamaaltijd en een (gedeelde) hotelkamer op je wacht. De volgende ochtend vroeg vertrekken we richting huis.

Er rijden bezemwagens mee, onderweg zijn er fourageplekken, en we proberen met zijn allen begin van de avond tegelijk in Zevenhuizen aan te komen.

De eigen bijdrage voor de 160 en 280 km is geraamd op € 100,- per persoon. Hiervoor krijg je bus- en fietsvervoer heen, een diner, een overnachting en voldoende fourage onderweg. We verwachten deze prijs laag te kunnen houden, omdat onze penningmeester zo vrijgevig is geweest om de Jubileumtocht mee te financieren. Geen lid? Word lid!
De 80 km is gratis, omdat deze groep niet van een diner en overnachting geniet. De exacte prijs wordt vervolgd...

Via dit formulier kun je aan- of afmelden voor deze heroïsche rit.

Dit aanmeldformulier sluit op zondag 6 juni 2021. Het kunt je dus voor deze datum nog aanmelden. Na deze datum zijn wij genoodzaakt jouw kosten in rekening te brengen, als je geen geldige reden van afmelden hebt. Je kunt je afmelden door dit formulier achteraf aan te passen of door je af te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een zaterdag nader te bepalen:

Het Jubileumfeest

Op een nader te bepalen zaterdagavond, als alles weer kan, wordt het feest der feesten gehouden. Een clubfeest die alle andere feesten van de afgelopen 40 jaar gaat overtreffen. Herinneren jullie de andere feesten in La Baraque nog, zoals de nieuwjaarsborrels, de Kreder Klassiekers, de ALV’s en de vroegere familiefeesten? Daarom dus ook dit feest in ons “clubgebouw”.

Naast het jubileum toerfietsen in mei met het gezicht strak vooruit en soms wat platte verhalen op de fiets over bloemetjes en bijtjes, willen we het als toerclub van Zevenhuizen en omstreken extra gezellig maken op ons jubileumfeest! Elk clublid is welkom, inclusief aanhang!

94c4b204aaa5506fa846877045a73995

Het Jubileumboek

Als cadeau voor 40 jaar TCZ'80 willen we voor alle leden een jubileumboek laten drukken. Dit boek willen we tijdens de ALV begin 2021 uitdelen. Het wordt een hoogkwaliteit fotoboek met harde kaft voor met 40 jaar clubgeschiedenis. Foto's, verhalen, (oud) leden, heroïsche ritten, en géén advertenties. Hiervoor is geld nodig. Aangezien het een cadeau is voor alle leden, willen we geen vast eigen bijdrage voor het fotoboek vragen. We vragen wel om sponsoring. Daarom willen we een eigen bijdrage vragen. Het staat jullie vrij om een eigen bijdrage te storten voor de drukkosten van het jubileumboek.

Een vrije bijdrage kan gestort worden op iban NL65RABO0375063838 te name van "TC Zevenhuizen 80"

Sterke verhalen

40 jaar op de fiets. Dat is een ongelooflijke bron voor sterke verhalen. Verhalen die we in een jubileumjaar graag met elkaar willen delen. Daarom zijn we op zoek naar onze mooiste verhalen. Heb jij een herinnering van een gebeurtenis bij de toerclub die jij nooit meer zult vergeten? Vind jij het de moeite waard om dit verhaal met ons te delen? Deel dit dan alvast met de jubileumcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien te groot gebruik Wetransfer) en wie weet komt jouw verhaal, wellicht in een creatieve vorm, terug in het jubileumjaar.

 

Samen maken we er een onvergetelijk feestelijk jaar van!
Namens de jubileum commissie
Ton, Dennis, Jeroen, Erik en Geert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.