De clubritten van TC Zevenhuizen '80 zijn gezellige fietstochten met voorrijders, in principe bedoeld voor de leden. Ideeën voor tochten worden aangedragen door de leden zelf, en in de toercommissie wordt dan elk jaar weer bekeken welke er voor seizoen als clubrit worden bestempeld. Zo zijn er traditionele tochten als de openings- en sluitingsrit, maar ook tochten gekoppeld aan de initiatiefnemer of met nieuwsgierig makende titels. Bij een aantal clubritten worden ook specifieke clubsponsors betrokken, waarbij ook de naam van die sponsor wordt gekoppeld aan de rit. Dat kan per jaar verschillen, dus in de lijst hieronder staan deze niet vermeld.

De clubritten rijden we in overzichtelijke pelotonnetjes, zodat de veiligheid kan worden gewaarborgd. Op die manier wordt er ook in verschillende tempo's gereden en kan iedereen aanhaken bij waar hij of zij zich op dat moment prettig bij voelt. Uiteraard wordt dat dan vooraf bekend gemaakt. En welke rit of snelheid er ook wordt gereden, als we onze toerclub vertegenwoordigen dan houden we ons aan de huisregels die we daarvoor gezamenlijk hebben opgesteld.

Gastrijders
Bij clubritten zijn gastrijders altijd welkom, dus als je eens wilt ervaren hoe het is om te rijden in een groep dan sluit je lekker aan. In de agenda kun je terugvinden wanneer de ritten zijn en hoe laat we waarvandaan vertrekken.

 

Midwinterrit

Sponsor 2018: Schaatsplus schaatsen & skeelers

 

schaatsplus 180 x80

Openingsrit

Hoewel de Midwinterrit eigenlijk zo'n beetje de eerste rit is van het jaar, wordt eind februari/begin maart toch elk jaar ook traditiegetrouw de Openingsrit nog gereden. Daarmee wordt eigenlijk het nieuwe fietsseizoen weer officieel geopend. Aan elke clubrit van TC Zevenhuizen '80 wordt de naam van een sponsor gekoppeld, dit jaar rijden we derhalve de Hol Sloopwerken Openingsrit.

Nou is het niet de bedoeling van een openingsrit dat je gelijk wordt gesloopt, in een rustig toertempo van rond de 27 kilometer per uur rijden we een kilometer of 60 over bekende wegen in de omgeving. Met natuurlijk een koffiestop, dit jaar in het vertrouwde Stolwijk waar de Tourclub al sinds de oprichting in 1980 goede herinneringen aan heeft. Zo is er onderweg en tijdens de stop alle tijd om weer even bij te praten met andere clubleden die je misschien al een tijdje niet had gezien.

Samen uit, samen thuis is het motto, we willen natuurlijk dat zoveel mogelijk leden meegaan met deze klassieke openingstocht.

Wil je de rit vast in je navigatie opslaan? Klik dan hier om het GPX bestand van de 2018 route te downloaden.

Hol sloopwerken 180x120

Bollentocht

Sponsor 2018: Bos Rozen

 

bos roses 180x80

Sponsortocht

Sponsor 2018: Flamepro brandwerende systemen / Cyclostyle kado's & koffie

 

flamepro 180x120Cyclostyle 180x120

Monstertocht

Sponsor 2018: Kolibri logistiek

 

Kolibri 180x80

Breukelen

Sponsor 2018: Gouda administratie

 

Gouda 180x120

Amsteltocht

Met wegkapitein Arend Eindhoven

Sluitingsrit

Met wegkapitein André van der Velden