Proefrit en vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je lid wilt worden van onze gezellige club. Je kunt je direct aanmelden, maar je kunt ook eerst vrijblijvend eens meefietsen met een club- of trainingsrit. Dan ervaar je al een beetje hoe het er aan toe gaat en je kunt andere leden direct aanspreken met eventuele vragen. Veel informatie vind je natuurlijk op deze website, maar niets is beter dan persoonlijk contact en persoonlijke ervaring.

Als je niet in de gelegenheid bent voor een 'proefrit' en je hebt toch nog vragen, dan kun je ook altijd een mailtje sturen naar de secretaris van TCZ'80 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of, als je al iemand kent binnen de club, bij hem of haar informeren.

Aanmelden

Als je hebt besloten dat je lid wilt worden, klik dan op de button Aanmelden als lid. Er volgt dan een 4-stappen aanmeldformulier waarin je je gegevens kunt invullen. De gegevens in de eerste 3 stappen zijn, na het activeren van je account door de ledenadministratie, ook zichtbaar in de beveiligde ledenomgeving welke uitsluitend toegankelijk is voor leden van TC Zevenhuizen '80. De gegevens die je invult bij Privé gegevens zijn ook in te zien door de ledenadministratie. Behalve je wachtwoord, dat is uitsluitend bij jou bekend!

Na je aanmelding komt deze terecht bij de ledenadministratie. Er volgt een terugkoppeling via email en er wordt een factuur naar je verzonden (reguliere post). Als het bedrag voor je gekozen lidmaatschap is ontvangen word je ledenaccount geactiveerd. Daarvan ontvang je een systeembericht, waarna je kunt inloggen op de ledenomgeving. Daar kun je zelf eventuele wijzigingen in gegevens bijhouden, bijvoorbeeld als je een nieuw telefoonnummer hebt. Ook kun je je profiel aanvullen met wat persoonlijke informatie die je wit delen met je collega-leden, en foto's toevoegen van jezelf mét en zonder helm zodat je TC Zevenhuizen '80 fietsmaatjes je altijd kunnen herkennen.

Verder heb je toegang tot een aantal pagina's speciaal voor leden, zoals de kilometerteller en de klassementen van de clubwedstrijden. Als je bent ingelogd hoef je bij het plaatsen van berichten op BikePlaza geen beveiligingscode meer op te geven.

Betalen

Bij voorkeur innen we het bedrag voor je lidmaatschapsgeld via automatische incasso. De automatische incasso wordt voor alle leden tegelijk éémaal per jaar wordt uitgevoerd. Meestal rond eind december, omdat een lidmaatschapsjaar van 1 januari t/m 31 december loopt en er moet worden opgezegd vóór 1 december. Vaak zal het daarom zo zijn dat je in elk geval voor de eerste betaling zelf zorg moet dragen. Maar dat staat aangegeven op de factuur die je ontvangt. Geef bij je aanmelding wel al aan of je akkoord bent met automatische incasso.

Ben je niet akkoord met automatische incasso, zorg er dan voor dat je de factuur binnen de gestelde betalingstermijn voldoet. Doe je dat niet, dan word je ledenaccount mogelijk geblokkeerd.

Privacy

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld, maar informatie over wie je bent, waar je woont en contactgegevens zijn wel ook door andere leden in te zien. Dat kan alleen in de beveiligde webomgeving die uitsluitend voor leden toegankelijk is. De gegevens die je invult bij privé zijn voor de andere leden niet toegankelijk! Webmaster en ledenadministratie hebben voor administratieve doeleinden wel toegang tot die gegevens, maar gaan daar strict vertrouwelijk mee om. Alleen je wachtwoord is iets wat alleen jij weet, de webmaster kan hooguit een nieuw (tijdelijk) wachtwoord voor je aanmaken.

Looptijd en opzeggen

Een lidmaatschap van TC Zevenhuizen '80 is per kalenderjaar. Dus in principe vam 1 januari t/m 31 december. Ook voor aanmeldingen gedurende het kalenderjaar geldt dat deze lopen vanaf het moment dat je lidmaatschap is bevestigd tot het einde van het jaar. Er gelden geen kortingen voor tussentijdse aanmeldingen, maar bij aanmeldingen vanaf november laten we het lidmaatschap pas ingaan vanaf januari. In de tussentijd kun je natuurlijk gewoon lekker meedoen met de winteractiviteiten van TCZ'80.

Het lidmaatschap wordt tot wederopzegging stilzwijgend verlengd, wil je opzeggen dan dient dit te gebeuren vóór 1 december.

 

We kennen drie soorten lidmaatschappen bij TCZ'80. Het individuele lidmaatschap komt het meest voor, maar zijn er meerder gezinsleden die lid willen worden dan is een gezinsabonnement wellicht aantrekkelijker. En ben je jonger dan 16 of ouder dan 65, dan gelden er ook speciale tarieven.

Onderstaande prijzen zijn per kalenderjaar 

 

 tarieven 2018
TCZ'80
NTFU
NTFU
per volgend gezinslid
junior/65+
 € 16,50
 € 35,00
 -
Individueel
 € 30,00
 € 35,00
-
Gezins
 € 48,50
 € 35,00
€ 31,50