clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
Datum : donderdag 7 mei 2020
8
9
10
11
12
13
14
Datum : donderdag 14 mei 2020
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31

BikePlaza

Weersverwachting
Zevenhuizen

henritour2020

 

Aanstaande zaterdag 26 juni start de Tour de France 2021 !!

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een TC Zevenhuizen 80 tourspel.

Klik hier om direct mee te doen

Het TC Zevenhuizen 80 tourspel is gratis en uitsluitend voor leden van de club.

Succes allemaal, 
Het Redactie Team

Beste allen,

Zondag 30 mei 2021 is er de eerste TCZ'80-clubrit sinds de uitbraak van het coronavirus. Aangezien onze Kreders Klassieker dit jaar niet is doorgegaan, is de route gebaseerd op de route die wij dit jaar met de Kreders Klassieker eigenlijk wilden rijden.

We rijden in groepen van maximaal 14 personen, waarbij er keuze is uit verschillende afstanden en snelheden:

  • groep 1 : 150km (route) gemiddelde snelheid >32 km/h
  • groep 2 : 150km (route) gemiddelde snelheid 30-32 km/h
  • groep 3 : 150km (route) gemiddelde snelheid 28-30 km/h
  • groep 4 : 100km (route) gemiddelde snelheid tot 28 km/h

De groepen starten met voldoende tussentijd om niet "samen te klonteren", de wegkapitein zal hier ook op letten. De koffiestop is in Haarzuilens, waar de vereniging trakteert op koffie/thee/fris met appeltaart al dan niet met slagroom.
De routes worden niet uitgepijld, maar je kunt bovenstaande routes uploaden.

In verband met de organisatie en catering stellen we het op prijs als je je vooraf aanmeld voor deze clubrit.
AANMELDEN KAN DOOR UITERLIJK ZATERDAG 18;00 UUR MIJ EEN APPJE TE STUREN MET NAAM, TELEFOONNR EN GROEP.
Wil je met je vaste maten fietsen, geef dit dan direct door, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Tot slot en wellicht ten overvloede:

  • het is een clubrit, dus gezelligheid en bijpraten is belangrijker dan een hoge snelheid
  • we vragen ieders medewerking om je te houden aan de algemene verkeersregels en coronamaatregelen 

namens de organisatie,

vrgr Adrie

De huidige coronaregels geven ons vooralsnog enkel de mogelijkheid om met zijn tweeën, met 1,5 meter afstand, op de openbare weg te fietsen. Op een buitensportaccommodatie is dit vooralsnog maximaal 4 personen. Zo jammer dat wij geen eigen wielerbaan hebben, zeker nu de zomertijd er komend weekend aan komt.

Daarom heeft clubgenoot Kevin Kooyman het initiatief genomen om met de gemeente Zuidplas af te stemmen dat we als club op woensdagavond de wekelijkse W.A.T. (Woensdag Avond Training) rond de roeibaan mogen organiseren. Dit met in achtneming van de geldende coronamaatregelen (fietsen met maximaal 4 personen, met onderlinge afstand van 1,5 meter, groepen mogen niet mengen). Wil je meedoen? Meld je je dan bij Kevin Kooyman via de Whatsapp. Verzamelen om 19 uur, op gepaste afstand van elkaar, bij de roeibaan.

Vind je het te risicovol om samen te fietsen of vind je het lastig om afstand te houden? Maak dan solo je kilometers of fiets virtueel samen met je clubgenoten: De dinsdag- en donderdagavond Zwift meetups blijven onvermoeid doorgang vinden. Aanmelden kan ook via de Whatsapp.

Houd vol fietsvrienden!

roeibaantraining

DSC02077

Yeey! Vanaf vandaag, 19 mei 2021, mogen we (eindelijk!) weer officieel in een grotere groep fietsen, mits er onderling 1,5 meter afstand tot elkaar en andere weggebruikers wordt gehouden. Dus nog niet helemaal als bovenstaande impressie, maar we mogen weer gezellig samen fietsen. Als club organiseren we daarom weer als vanouds clubritten waarbij we voor de veiligheid een groepsgrootte aanhouden van maximaal 14 fietsers volgens de richtlijnen van de NTFU. Lees meer over de nieuwe corona adviezen op de website van de NTFU.

De woensdagen blijft meester Kevin ons voorzien van varierende technische oefeningen rond de roeibaan. Meer info over de W.A.R.T. hier.

Donderdag 20 mei starten we met de eerste clubrit van dit jaar waaraan je kunt meedoen. Deze zal wekelijks worden gereden.

Dinsdag 25 mei starten we voor de 1e keer dit jaar met onze clubrit voor de dinsdagavond. Deze zal wekelijks worden gereden.

We zien jullie graag verschijnen!

De wegkapiteins.

bannertcz80

Dag clubgenoten, 

Nu de (inmiddels 2 keer gewijzigde!) jubileumrit van 15 mei 2021 dichterbij komt, en wij ons nog steeds in een strenge lockdown zitten met een algeheel verbod op evenementen, hebben wij wederom de vervelende keuze moeten maken: Wij verplaatsen de jubileumrit opnieuw naar vrijdag 17 op zaterdag 18 september 2021. Dus zet deze in jullie agenda. Indien tegen die tijd het fietsen over de landsgrenzen, met zijn allen in een bus, samen dineren, en/of samen slapen vooralsnog niet mogelijk is, dan hebben we als ambitie om op zaterdag 18 september vooralsnog een corona veilige mini-jubileumrit organiseren. Zie het dan als voorgerecht, want "de grote" moet zeker nog verreden worden!

Qua aan- en afmeldingen hoef je voor nu niets te doen. Als blijkt in welke hoedanigheid deze datum door kan gaan, dan komen wij bij jullie terug. Wij hopen jullie net voor de zomer van een update te kunnen voorzien.
De andere eerder geplande jubileum feestelijkheden houden jullie ook nog tegoed!

Groet,

De - inmiddels 41 jaar - jubileumcommissie.
Jeroen, Ton, Dennis, Erik en Geert

tczevenhuizen80.nl/40jaar

Dit en meer op BikePlaza: