De clubritten van TC Zevenhuizen '80 zijn gezellige fietstochten met voorrijders, in principe bedoeld voor de leden. Idee├źn voor tochten worden aangedragen door de leden zelf, en in de toercommissie wordt dan elk jaar weer bekeken welke er voor seizoen als clubrit worden bestempeld. Zo zijn er traditionele tochten als de openings- en sluitingsrit, maar ook tochten gekoppeld aan de initiatiefnemer of met nieuwsgierig makende titels. Bij een aantal clubritten worden ook specifieke clubsponsors betrokken, waarbij ook de naam van die sponsor wordt gekoppeld aan de rit. Dat kan per jaar verschillen, dus in de lijst hieronder staan deze niet vermeld.

De clubritten rijden we in overzichtelijke pelotonnetjes, zodat de veiligheid kan worden gewaarborgd. Op die manier wordt er ook in verschillende tempo's gereden en kan iedereen aanhaken bij waar hij of zij zich op dat moment prettig bij voelt. Uiteraard wordt dat dan vooraf bekend gemaakt. En welke rit of snelheid er ook wordt gereden, als we onze toerclub vertegenwoordigen dan houden we ons aan de huisregels die we daarvoor gezamenlijk hebben opgesteld.

Gastrijders
Bij clubritten zijn gastrijders altijd welkom, dus als je eens wilt ervaren hoe het is om te rijden in een groep dan sluit je lekker aan. In de agenda kun je terugvinden wanneer de ritten zijn en hoe laat we waarvandaan vertrekken.