Als TCZ'80 maken we gebruik van Cyql. Met de app van Cyql kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. Via Cyql vind je praktische informatie over een rit op een centrale en overzichtelijke plek. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!

Account aanmaken:

Voer de volgende stappen uit om lid te worden van de TCZ’80 Cyql app,:

  1. Installeer de Cyql App van Apple Appstore van Google Play

  2. Registreer je als gebruiker door een nieuw gebruikersaccount aan te maken.

  3. Activeer onze fietsclub door activatie code DKVXTGMZ in te vullen of door onderstaande QR code te scannen.

  4. Een TCZ’80 clubbeheerder ontvangt een bericht van jouw aanmelding en moet deze goedkeuren.

  5. Je ontvangt een bericht op de telefoon zodra je toegang hebt gekregen.

unnamed 1

Ritten plannen

Ieder lid kan een rit aanmaken met Cyql. De rit heeft een beoogde duur en snelheid. Andere leden ontvangen notificaties als deze rit voldoet aan hun wensen. Een paar spelregels:

  • Bij een rit zijn alle gegevens vermeld. Gebruik hiervoor de door de club aangemaakte labels om de rit te categoriseren. Zijn bepaalde gegevens nog niet definitief? Zet er dan je voorlopige planning in en geef in de omschrijving aan welke gegevens nog kunnen wijzigen. Je kunt er rit later altijd wijzigen.

  • Als een rit is gedeeld op Cyql, dan volstaat in de WhatsApp enkel een melding dat er in Cyql een nieuwe rit te vinden is, bijvoorkeur met een link naar de Cyql rit. Zo voorkomen we mogelijke tegenstrijdige informatie op verschillende plekken, en stimuleren we om Cyql App te gaan gebruiken.