Racefietsen

Het klassieke toerfietsen gebeurt op een racefiets op de weg. Bij voorkeur in een groep die bij ons past. In de zomermaanden zijn er trainingsritten op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

MTB-en

Mountainbiken doen we met dikke banden en vering. Dit om de singletracks en de hobbels zo goed mogelijk te bedwingen. Alhoewel in Nederland niet echt nodig, is de "fully" mountainbike trending. MTB-en in Zuid-Holland is beperkt. Toch wordt er door TVZ'80 in de wintertijd op de zondagmorgen een rondje Zevenhuizen - Bleiswijkse Zoom - Mountainbike Skillspark Bergschenhoek verreden. Soms ook via MTB Zoetermeer. Er gaat regelmatig een groep fanatiekelingen richten de Utrechtse Heuvelrug (UHR) om daar een singletrack route te bedwingen. Let er wel op dat je met MTB-en op de aangelegde MTB-routes blijft en dat je de vereiste vignetten hebt.

Gravelen

Gravelen is een bloeiende fiets discipline. Steeds meer TCZ'80 leden hebben een gravel fiets. Daarom worden er vanuit de club regelmatig gravelritten georganiseerd. Houd er wel rekening mee dat er dan een uur enkele rit aan reistijd bij komt, omdat in ze in Zuid-Holland alle gravelpaden reeds geasfalteerd hebben. De populaire regios van de club zijn Hilversum, Utrechtse Heuvelrug, Veluwe, Noord-Brabant, Zeeland en Noord-Vlaanderen. Tijdens het gravelen houdt de club zich aan de gravelcode.

Schaatsen

In de wintermaanden wordt er door een aantal clubleden fanatiek geschaatst. Wekelijks vertrekt er dan een groep naar De Uithof in Den Haag. Een clublid is eigenaar van Schaatsplus, een winkel waar je noren kunt kopen en laten slijpen. Ook geeft hij in de zomermaanden Skeelertrainingen bij de roeibaan.

Hardlopen

Een aantal van onze clubleden loopt fanatiek hard. Maar dan wel solo, of via een hardloopclub in de buurt, zoals De Runners in Zevenhuizen of AWV De Kieviten in Bleiswijk.