Aan het eind van de 125 kilometer route van de kredersKlassieker wordt een Strava-Time Trial segment opgenomen waarbij je nog even alle restjes energie uit je benen kunt rijden. Voor de snelste man, vrouw en junior die dag is er een Try-out pakket beschikbaar gesteld door KrederCoaching, het bedrijf dat de broers Michel, Raymond en Stefan Kreder onlangs samen zijn gestart.

Ook deelnemers aan de 85 kilometer mogen meedoen natuurlijk, maar daarvoor moet je dan wel nog 5 kilometer extra fietsen omdat het segment buiten die route valt.

Meer informatie over het segment volgt later.

Blijkt onderweg dat je wat probleempjes hebt met je fiets, dan staan bij de ravitaillering in Haarzuilens de mechaniekers Stefan en Dennis Kreder klaar om er voor te zorgen dat jij je KredersKlassieker tot een goed eind kunt brengen.

De kans dat ze daarin slagen is groot. Dennis kennen we tenslotte van zijn avonturen bij het Drapac Cycling Team, waarvoor hij enige tijd in Australië verbleef, en van zijn tijd bij Team Roompot waar hij enkele jaren een van de verantwoordelijken was voor het afstellen en onderhouden van de machines. Stefan is na het besluit om niet langer een professionele wielercarriere na te streven als mecahnieker aan de slag gegaan bij een van de grotere fietsenzaken in de Zevenhuizen-regio.

Iedereen die onze nieuwsbrieven en andere schrijf-nu-in-berichten op social media deelt, meefietst op zondag 31 maart én ouder is dan 18 jaar, maakt kans op een kadofles à BLOC bicycle beer. We verloten er 5, de winaars krijgen de zaterdag voor de rit bericht en kunnen hun lekkere wielerbiertje zondag gelijk mee naar huis nemen.

kredersklassieker 31 maart 2019

inschrijfbutton web basic

michel

Michel Kreder - 15 augustus 1987
Voorheen Aqua Blue Sports

wesley

Wesley Kreder - 4 september 1990
Wanty Groupe Gobert

raymond

Raymond Kreder - 26 september 1989
UKYO

stefan

Stefan Kreder - 24 augustus 1996
Voorheen HSK Trias-Mooi Jong Cycling Team