clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
5
6
7
8
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

cyclassics elite

 

Ooit al een keer in de zelfde wedstrijd willen starten als de profs, en dat nog wel in een echte UCI World-tour klassieker. Het kan in Hamburg in de Velothon-Cyclassics.

Dit jaar is de buitenlandse reis naar Hamburg. Op zondag 20 augustus fietsen we daar de Velothon Hamburg-cyclassics. Dit is een "jedermann-rennen" of wel Toerfietsen met een hoofdletter T. 

"Jedermann-rennen" wil zeggen dat het een echte wedstrijd is. De wegen zijn afgesloten en je hoeft dus nergens voor rood-licht te stoppen. Er wordt na afloop ook een echt klassement opgemaakt. Vooraf geef je je verwachte gemiddelde snelheid op, zodat je altijd start met fietsers met ongeveer dezelfde ambitie.

 

hamburg2

De wegen zijn breed, duidelijk aangegeven en goed afgezet. En met ruim 20.000 mede fietsers hoef je eigenlijk nooit echt kopwerk te verrichten. Je zult zien dat je je hoogste gemiddelde snelheid ooit zult halen. Houdt daar ook rekening mee bij je inschrijving.

Je kan in Hamburg starten op de afstanden 60 , 120 en 180 kilometer. 

De planning is als volgt:

Vrijdag 18 augustus
-  reisdag naar Hamburg op eigen gelegenheid, Ik zal zo veel mogelijk bemiddelen in het vervoer. Dus kan je iemand meenemen of wil je juist meerijden geef dit door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en we zullen proberen om met zo vol mogelijke auto's naar Hamburg te reizen.

 

Zaterdag 19 augustus

- Ophalen startbescheiden, Hamburg is op deze dag een echte wielerstad. Er zijn straten vol met kraampjes met een enorme wielermarkt waarbij erg veel uitgedeeld wordt aan reepjes, gelletjes , bidons. Daarnaast is Hamburg een geweldig mooie winkelstad. Er is genoeg te beleven en te bezichtigen

- gezamelijke maaltijd in een restaurant in het uitgaansgebied in Hamburg (kosten ter plaatse te voldoen, info volgt)

- gezellig stappen in Hamburg, maar niet te laat want de dag erna volgt een reuzenuitdaging !!

 

Zondag 20 augustus

- De Velothon Hamburg-Cyclassics over 60, 120 of 180 kilometer. De inschrijving voor de tocht mag je zelf regelen via de website hieronder. Dit is waarschijnlijk de duurste fietstocht die je ooit gedaan hebt de kosten bedragen € 85 tot € 95,- , als je je inschrijft voor 16 juli, anders komt er nog een tientje bovenop. Vermeldt bij je inschrijvin de club TC Zevenhuizen 80, dan wordt er van ons een apart klassement opgemaakt.

Heb je problemen met inschrijven dan kan je altijd mijn hulp inroepen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12165699, je kan ook de kosten aan mij overmaken zodat ik je inschrijving kan doen (voor 28 juni a.s.) . Daginschrijving is daar niet mogelijk en zwartrijders worden met een fikse boete verwijderd van het parcours.

 

 

Later meer .....

 

Kijk alvast voor wat info op : http://www.velothon.com/events/hamburg-cyclassics.aspx#axzz4iqOzjpwQ 

of voor ons hotel op : http://www.accorhotels.com/nl/hotel-3756-novotel-suites-hamburg-city/index.shtml 

 

meer info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of mob : 06-12165699