clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
5
6
7
8
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

10 september beginnen we aan de laatste serie van 3 wedstrijden om het TCZ'80 clubkampioenschap.

De datums: 10 en 24 sept. En de afsluitende individuele tijdrit op 1 okt.


Hoe zat het ook al weer, 10 en 24 sept. rit in lijn?
A, rijders; 6 ronden. 1, 3 en 5 ronde sprint voor de ploeg, 2, 4 en 6 ronde sprint voor jezelf.
B, rijders; 5 ronden. 1 en 3 ronde sprint voor de ploeg, 2, 4 en 5 ronde sprint voor jezelf.
C, rijders; 4 ronden. 1 en 3 ronde sprint voor de ploeg, 2 en 4 ronde sprint voor jezelf.
Individuele tijdrit op 1 okt. De race tegen de klok.

Ik heb nog even naar het parcours, rondje Bleiswijk gekeken. Er is een klein stukje fietspad afgesloten bij de A 12 bij Bleiswijk, maar we kunnen daar nog wel omheen, tenslotte die omleiding blijf voor iedereen hetzelfde.

Na viaduct bochie links, bochie rechts dan weer rechts prachtig stukje asfalt, even snel accelereren dan vol in de remmen voor een scherp bochie naar rechts, klein klimmetje en dan zit je weer op het bekende parcours. Mooi toch!!!!

Is het nog spannend bij de A, B en C tjes.
Bij de A. De eerste 4 in het klassement binnen de 24 sec. en van iedere ploeg zit er daar 1 van bij. Bij het ploegenklassement is het helemaal nog spannend, alle ploegen nog kans binnen de 18 sec.

Bij de B. 2 witte op kop Erik Herlè en Adrie Franken. Wat gaan die 2 doen, elkaar het leven zuur maken zodat de andere kunnen profiteren of geven ze elkaar de hand.

Bij de C. Aad Twigt de leider na 3 wedstrijden, heb afgezegd (te veel last van zijn rug).
Dan staat Zevenhuizen er nu ineens goed voor 1,2 en 3 in het klassement.

Herkenbare Klassementsleider
In de wandelgangen, bij de eerste 3 wedstrijden ging het praatje nog weleens over, hebben we voor de leider in het klassement soms een goed herkenbaar leidersshirtje? Doordat ik gevallen was, was ik een weekje thuis . Dus ik op pad om te kijken of ik een leuk opvallend shirtje kon vinden. Nou ik heb wat gevonden (helaas maar 2 shirtjes) het is uiteraard een proef. De leiders van de A en B klasse krijgen 10 sept. de leiders trui omgehangen zodat zij goed opvallen (voordeel/nadeel????). De kleur is Roompot Oranje.

Volgens mij rijden er weinig in een oranje shirtje ( dus bij deze, verboden in een oranje shirtje te starten). Alleen de leider in het Oranje.
Bij de A krijg Stephan v/d Breggen de leiderstrui.
Bij de B staan Erik Herlè en Adrie Franken allebei op 0 sec. ik geef de leiderstrui aan Erik want die heb meerdere keren voor het ploegen klassement gesprint. (helaas voorzitter, moet keuze maken).

Ik zie jullie 10 sept. weer op de start locatie Noordeinde 25. Exact 8 uur start.
Vergeten jullie niet je hesje mee te nemen.

Tot dan, Arend

 

Voor de actuele klassementen kijk je bij Clubwedstrijden onder de Members only knop van je menu. (Let op: alleen toegankelijk met een clubaccount. Nog geen account? Snel aanvragen dan >)