clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
17
18
19
20
22
24
25
26
27
29
31
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

De huidige coronaregels geven ons vooralsnog enkel de mogelijkheid om met zijn tweeën, met 1,5 meter afstand, op de openbare weg te fietsen. Op een buitensportaccommodatie is dit vooralsnog maximaal 4 personen. Zo jammer dat wij geen eigen wielerbaan hebben, zeker nu de zomertijd er komend weekend aan komt.

Daarom heeft clubgenoot Kevin Kooyman het initiatief genomen om met de gemeente Zuidplas af te stemmen dat we als club op woensdagavond de wekelijkse W.A.T. (Woensdag Avond Training) rond de roeibaan mogen organiseren. Dit met in achtneming van de geldende coronamaatregelen (fietsen met maximaal 4 personen, met onderlinge afstand van 1,5 meter, groepen mogen niet mengen). Wil je meedoen? Meld je je dan bij Kevin Kooyman via de Whatsapp. Verzamelen om 19 uur, op gepaste afstand van elkaar, bij de roeibaan.

Vind je het te risicovol om samen te fietsen of vind je het lastig om afstand te houden? Maak dan solo je kilometers of fiets virtueel samen met je clubgenoten: De dinsdag- en donderdagavond Zwift meetups blijven onvermoeid doorgang vinden. Aanmelden kan ook via de Whatsapp.

Houd vol fietsvrienden!

roeibaantraining