clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
21
22
Datum : zaterdag 22 juni 2024
23
24
26
28
29
30
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

NTFU X Cyql 2

 

Tijdens de ALV/BBQ van zaterdag 6 november zullen we een nieuwe app voor de tochten van TC Zevenhuizen '80 introduceren aan de leden.

Wij hebben als club besloten om te gaan starten met het gebruik van deze app. Daarom nodigen we je van harte uit lid te worden van onze TCZ’80 omgeving Cyql App. We maken in het nieuwe jaar het saldo op of we het als club een meerwaarde vinden en of de Cyql App willen blijven gebruiken. 

Account aanmaken:

Voer de volgende stappen uit om lid te worden van de TCZ’80 Cyql app,:

  1. Installeer de Cyql App via Apple App-store of Google Play-store

  2. Registreer je als gebruiker door een nieuw gebruikersaccount aan te maken.

  3. Activeer onze fietsclub door activatie code DKVXTGMZ in te vullen of onderstaande QR code te scannen.

  4. Een TCZ’80 clubbeheerder ontvangt een bericht van jouw aanmelding en moet deze goedkeuren.

  5. Je ontvangt een bericht op de telefoon zodra je toegang hebt gekregen

 

Een paar spelregels:

  • Je kunt absoluut zelf met voorstellen voor ritten komen. Graag zelfs! Stem de rit dan wel even van tevoren met een wegkapitein af. De wegkapiteins houden zo de regie op de geplande ritten en ze kunnen je ook tips meegeven en zelfs helpen met het organiseren. Dat zijn zoal Ed, Aad, André, Adri, Adrie, Ton, Geert, Dennis, Pim, Erik, Kevin en Marc.

  • Bij een rit zijn alle gegevens vermeld. Zijn bepaalde gegevens nog niet definitief? Zet er dan je voorlopige planning in en geef in de omschrijving aan welke gegevens nog kunnen wijzigen. Je kunt er rit later altijd wijzigen.

  • Als een rit is gedeeld op Cyql, dan volstaat in de WhatsApp enkel een melding dat er in Cyql een nieuwe rit te vinden is. Zo voorkomen we mogelijke tegenstrijdige informatie op verschillende plekken, en stimuleren we om Cyql App te gaan gebruiken.

Vragen?

Stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo houden we het contact met Cyql App centraal.

 

Veel Plezier met de nieuwe Cyql-app !!!