clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
21
22
Datum : zaterdag 22 juni 2024
23
24
26
28
29
30
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

 

Dat de Willem-Alexander Baan ook heel geschikt is voor wielrennen is inmiddels bekend. Maar wist je dat er vanaf 4 maart ook gestopt kan worden voor een koffiestop? Met verse bonenkoffie, appeltaart, bananen, gels of energierepen. Alles om aan te sterken! Daarnaast zijn er speciale wielerfietsenrekken beschikbaar en kan je vanuit het D3 sportcafé genieten van het meest sportieve uitzicht.

Zien we jou/jullie ook op de zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur? De hele maand maart is het eerste kopje koffie gratis op vertoon van de bijlage. Voel je ook vrij om deze uitnodiging te delen in je netwerk.

Namens team Willem-Alexander Baan.

Vanaf 4 maart 2023

Elke zaterdag

9:00 – 12:00 uur

Hongerklopstop

D3 Sportcafé

Willem-Alexander Baan

Nely Gambonplein 1, Zevenhuizen

De hongerklopstop is onderdeel van een bredere ontwikkeling van de Willem-Alexander Baan tot centrum voor duur en watersport. Het sportcomplex leent zich bij uitstek voor verschillende duursporten op land en in/op het water. Als exploitant proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op dit multifunctionele gebruik om zo alle (fanatieke) sporters zo goed mogelijk te faciliteren. Zodat we met recht kunnen spreken over een toplocatie voor een topprestatie. Heb je een goed idee? Laat het ons dan vooral weten!

Met sportieve groet,

Bart de Snaijer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PDF Bijlage