clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
5
6
7
8
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

bannertcz80

Het 40-jarige bestaansjaar van de TCZ’80 zou een jaar moeten worden om over na te praten, mooie “epische” evenementen op de kalender en grootse plannen bij de jubileumcommissie. Hoe anders is de realiteit, wat begon als een virus in China heeft sinds halverwege maart heel de wereld in zijn ban en is uitgegroeid tot een ware pandemie.

Dit heeft ook zijn weerslag gehad op alle evenementen die gepland stonden voor ons jubileumjaar, evenementen zijn verzet en doorgang van de komende evenementen zijn nog steeds onzeker en afhankelijk van de versoepelingen van het overheidsbeleid.

De jubileumcommissie zit echter niet stil. Het werken aan het jubileumboek geeft veel nieuwe inzichten in de ontwikkelingen van de vereniging. Wist je toevallig dat de TCZ’80 statutair opgericht is in december 1980 en zijn eerste actieve jaar pas had in 1981? Dit weetje slaat gelijk een brug naar de reden van dit bericht. Ten tijde van dit schrijven, half juni 2020, worden zaken versoepeld maar er duiken ook weer berichten op van nieuwe COIVID-19 gevallen in China. De komende periode blijft vrij onzeker en (georganiseerde) evenementen zijn tot 1 september zeker nog niet mogelijk. In onderling overleg met het bestuur is besloten om de jubileumrit en het jubileumfeest te verplaatsen naar 2021,
het jaar dat TCZ’80 40 jaar actief is.

De planning is dat we het jaar openen met het jubileumboek en de jubileumrit zal plaatsvinden op 14/15 mei 2021 en het jubileumfeest zal gepland worden in oktober 2021. Het bestuur wil dit jaar echter niet als een kaars uit laten gaan en zal kijken wat er binnen de RIVM richtlijnenmogelijk is om b.v. de traditionele BBQ-avond of een ander sociaal evenement te laten plaatsvinden. Zodra hier meer duidelijkheid over is zal dit worden gecommuniceerd.

Zie https://tczevenhuizen80.nl/40jaar voor een update van onze jubileumkalender. Wij zullen deze webpagina bijwerken als er vooralsnog nieuwe wijzigingen zijn.

tczevenhuizen80.nl/40jaar

De jubileumcommissie,
Dennis, Erik, Geert, Jeroen en Ton